Annons
Annons

God natt!


 

Som alltid är jag on the lookout för nya, spännande serier. Ända sedan Breaking Bads senaste säsong tog slut har jag gått svältfödd. Hankat mig fram på Law & Order och American Horror Story. Men så hade The Firm premiär i förra veckan, en uppföljare på filmen – som man ju ÄLSKADE! Josh Lucas hade iklätt sig Tom Cruise roll och 10 år efter filmen är det fortfarande advokater och mafiosos som konspirerar. Lucas springer mycket, i kostym, i premiäravsnittet. Alltid med moralkompassen i högsta hugg och Washingtons Capitol Building som backdrop. Det KAN vara bland det sämsta jag sett.

Annons

Och ikväll, utan något bättre på TV, finner jag mig själv ratta in abc – och andra avsnittet! Vad är det för fel på mig!? Nä, nu går jag och lägger mig.

Dela
Dela
 

Annons
Annons
Annons


Laddar